Употребление Красноуральск Миксы на

Drink responsibly, every drop of
Beluga is meant to be savoured
and enjoyed. You must be
of legal drinking age to
enter this website.

The first batch of Beluga Noble Russian Vodka was produced in 2002. It was the first and the dearest to our hearts! This was the result of the meticulous hard work of the Mariinsk Distillery masters.

The refined, rich taste of Beluga Noble Russian Vodka results from its unique composition, mainly due to the malt spirit and the purest water of the Siberian artesian wells. This helps to smoothen the taste of vodka. These carefully selected natural components pass through a triple filtering system. Afterwards, Beluga Noble is left to «rest» for thirty days. Such method helps to neutralize the harsh smell of the spirit and to enhance the rich taste and soft flavor of Beluga Russian Noble Vodka.

We were proud to craft the collector's line of Beluga Transatlantic Racing in honor of The Russian Yachting Team, which has achieved brilliant victories at a number of prestigious competitions in the Mediterranean and Atlantic Regattas. The recipe of this kind of Beluga differs from other vodkas in the Beluga constellation: In the process of filtration, the spirit passes through natural cotton.

The resting period is increased to 45 days, making its taste even more delicate. Such treatment results in a fresh aftertaste and the elite smoothness of Beluga Transatlantic Racing. The bottle's design clearly reflects marine motifs: The label features a golden anchor on a deep navy-blue background. There is also a little Beluga fish on the bottle's neck in shiny gold.

Beluga Allure Vodka became the symbol of sporting achievements by the Russian Beluga Polo Team – a seasoned winner of international polo competitions.

The «resting» period of this vodka lasts two whole months. Like the name of the drink, the Allure bottle is exquisite and dainty, elegant and mild. It has a direct correlation with this aristocratic, royal sport.

Drink responsibly, every drop of
Beluga is meant to be savoured
and enjoyed. You must be
of legal drinking age to
enter this website.

The first batch of Beluga Noble Russian Vodka was produced in 2002. It was the first and the dearest to our hearts! This was the result of the meticulous hard work of the Mariinsk Distillery masters.

The refined, rich taste of Beluga Noble Russian Vodka results from its unique composition, mainly due to the malt spirit and the purest water of the Siberian artesian wells. This helps to smoothen the taste of vodka. These carefully selected natural components pass through a triple filtering system. Afterwards, Beluga Noble is left to «rest» for thirty days. Such method helps to neutralize the harsh smell of the spirit and to enhance the rich taste and soft flavor of Beluga Russian Noble Vodka.

We were proud to craft the collector's line of Beluga Transatlantic Racing in honor of The Russian Yachting Team, which has achieved brilliant victories at a number of prestigious competitions in the Mediterranean and Atlantic Regattas. The recipe of this kind of Beluga differs from other vodkas in the Beluga constellation: In the process of filtration, the spirit passes through natural cotton.

The resting period is increased to 45 days, making its taste even more delicate. Such treatment results in a fresh aftertaste and the elite smoothness of Beluga Transatlantic Racing. The bottle's design clearly reflects marine motifs: The label features a golden anchor on a deep navy-blue background. There is also a little Beluga fish on the bottle's neck in shiny gold.

Beluga Allure Vodka became the symbol of sporting achievements by the Russian Beluga Polo Team – a seasoned winner of international polo competitions.

The «resting» period of this vodka lasts two whole months. Like the name of the drink, the Allure bottle is exquisite and dainty, elegant and mild. It has a direct correlation with this aristocratic, royal sport.

В нашей стране шпинат не так популярен, как, например, во Франции. Французы называют этот зелёный листовой овощ «королём», а ещё метлой для желудка, и у них он растёт везде, где только можно.

Шпинат появился на Ближнем Востоке, предположительно в Персии – очень давно, ещё до нашей эры, и много столетий спустя арабы привезли его в Испанию. Потом выращивать шпинат и есть его научились в других странах Европы, а после открытия Америки он попал и туда. Сегодня большинство жителей США употребляют шпинат, и он стал одним самых популярных овощей в этой стране, однако в России он не относится к продуктам, любимым народом.

Шпинат не имеет яркого вкуса, как многие другие овощи, к которым мы привыкли, к тому же он не может долго храниться, как другая зелень, и быстро теряет свои свойства.

А полезных свойств у шпината немало, и многие специалисты по питанию считают его в этом смысле первым среди всех овощей – по крайней мере, тех, что растут в наших широтах.

В шпинате есть белки, углеводы и даже жиры; органические, насыщенные и ненасыщенные жирные кислоты, клетчатка, крахмал, сахара; витамины А, Е, С, Н, К, РР, много витаминов группы В, бета-каротин; кальций, магний, натрий, калий, фосфор, железо, цинк, медь, марганец, селен. В листьях шпината очень много белка: больше его только в бобовых – молодой фасоли и зелёном горошке. Такие важные витамины, как А и С, в шпинате отличаются стойкостью к температурным воздействиям – они сохраняются при тепловой обработке.

В составе других овощей тоже много полезных веществ, однако такой богатый состав витаминов и минералов, как в шпинате, встречается довольно редко, поэтому пользу, которую приносит этот зелёный листовой овощ, не стоит недооценивать.

Шпинат насыщает, снабжает организм питательными веществами, выводит шлаки и токсины. Только в моркови содержится больше каротина, чем в шпинате, а благодаря довольно высокому содержанию железа шпинат помогает гемоглобину стать активнее и лучше снабжать клетки кислородом; он улучшает обмен веществ и способствует выработке организмом энергии.

Tags: употребление, Красноуральск, Миксы, на,